13.8 C
De Bilt

Voor de gemeentelijke website zoekt Krimpenerwaard naar diverse testers

De gemeente Krimpenerwaard probeert hun website zo snel mogelijk en makkelijk vindbaar te maken. Daarnaast wil zij dat de website gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Daarvoor roepen inwoners op te helpen als tester. Het gaat om inwoners die een half uurtje tijd hebben om de website te testen. Iedereen kan meedoen! Ook als uw ervaring met computers beperkt is. Op maandag 24 en dinsdag 25 april kunt u online deelnemen, en op woensdag 26 april in Stolwijk kunt u op locatie meedoen.

Hoe ziet zo’n test eruit?

  • De gebruiksvriendelijkheid van kaarten/plattegronden op de website wordt getest, door u een aantal opdrachten te geven die u moet uitvoeren op de site.
  • De meeste testers zijn binnen 30 minuten klaar.
  • De test wordt opgenomen, zodat eventuele opvallende delen van de test verder geanalyseerd kunnen worden. Deelnemers blijven daarbij anoniem.

Aanmelden en cadeaubon verdienen

Wilt u helpen? Meld u dan aan via krimpenerwaard.nl/onderzoek. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar digitaalteam@krimpenerwaard.nl. Wanneer u online deelneemt, ontvangt u een cadeaubon ter waarde van € 15,- euro. Voor de test op locatie ontvangt u een cadeaubon ter waarde van € 20,- euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio