21.7 C
De Bilt

Gezellige rommelmarkt in Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek – De gezellige rommelmarkt begon rustig. Deze was speciaal voor Koningsdag georganiseerd door scouting Admiraal de Ruyter en stichting KRAK. Toen de regen weg trok en de zon door kwam, werd het ook drukker en gezelliger.

Zoals traditie is geworden, kwam de drumfanfare Crescendo de sfeer opluisteren. Om 9.30 uur werd de Aubade gehouden door wethouder de Wit. Dit werd gevolgd door het Wilhelmus, wat gespeeld werd door Crescendo en uit volle borst meegezongen door het publiek.
Daarna stroomde de rommelmarkt vol. Zoals elk jaar, opende de scouting hun deel met de toeter, waarop het publiek naar binnen stroomde om te zien of er wat voor hen bij was. Men ging dan ook met de handen vol naar huis.

 gezellige rommelmarkt
Foto: © Joke Rietveld – Regio Online

Gezellige rommelmarkt

Er waren ook lekkere hapjes, zoals o.a. hamburgers, koeken en tompoezen.
Er waren weer veel kraampjes en kinderen die vanaf een kleedje hun spulletjes verkochten. Ook de oldtimers van Kingsday classics waren weer van de partij. Zij hadden ook in Krimpen aan de Lek een VIP parkeerplaats. Kingsday Classics organiseert al vanaf 2016 een rondrit met oldtimers door de Krimpenerwaard, wat altijd veel publiek trekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio