19.1 C
De Bilt
zaterdag, 25 juni 2022

Gezondheidscentrum Krimpen open voor prikken zonder afspraak

Vanaf 1 december is er in Gezondheidscentrum Krimpen aan de Groenendaal 1 op 4 woensdagen een vaccinatielocatie van de GGD geopend. Hier kunnen Krimpenaren gratis én zonder afspraak terecht voor vragen of een eerste of tweede coronavaccinatie. De derde vaccinatie, ook wel boosterprik genoemd, wordt hier niet gegeven. De vaccinatie is gratis.

Moeite met vaccineren in het openbaar?

Sommige inwoners hebben moeite met vaccineren in het openbaar. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met hun eigen huisarts. Op de woensdagen kunnen zij dan geprikt worden bij hun huisarts.

Ook voor inwoners die twijfelen

Sommige inwoners weten nog niet zeker of ze wel gevaccineerd willen worden. Het is goed om daar niet mee te blijven lopen. Wij adviseren om dit met de huisarts te bespreken.

Een afspraak bij Gezondheidscentrum is niet nodig

De vaccinatielocatie in het Gezondheidscentrum is vanaf 1 december tot en met 22 december iedere woensdag geopend van 13.30-20.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, maar kan wel via telefoonnummer: 0800 7070. Kijk voor meer informatie op: GGD Rotterdam-Rijnmond/prikken zonder afspraak. Inwoners moeten een identiteitsbewijs meenemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio