13.9 C
De Bilt

GGD organiseert prikdagen op 24 en 25 november in De Stoep in Bergambacht

Bergambacht – Op woensdag 24 en donderdag 25 november organiseert de GGD Hollands Midden prikdagen in De Stoep in Bergambacht. Iedereen die nog niet eerder tegen corona gevaccineerd is, kan op deze prikdagen zonder afspraak in De Stoep terecht voor de eerste of tweede prik.

Het is niet nodig om een prikafspraak te maken

De komende dagen wordt De Stoep ingericht tot tijdelijke vaccinatielocatie. Iedereen die nog niet eerder tegen corona gevaccineerd is, kan op woensdag 24 en donderdag 25 november in De Stoep terecht voor de eerste of tweede prik. Het is niet nodig om hiervoor een afspraak te maken. In De Stoep wordt geprikt met het vaccin van BioNTech/Pfizer. Er is een arts aanwezig die graag uw vragen beantwoordt.

Op prikdagen wordt geprikt tussen 14.00 uur en 19.00 uur

De tijdelijke priklocatie is open van 14.00 uur tot 19.00 uur. De prikken worden gezet in het restaurantgedeelte van multifunctioneel sportcentrum De Stoep, Het Hooge Zand 1 in Bergambacht.

Een derde vaccinatie voor personen met een zwak immuunsysteem

Mensen met een zeer zwak immuunsysteem kunnen hun derde prik in de Stoep krijgen. Zij hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen van een medisch specialist.

De boosterprik wordt niet gegeven in De Stoep

De zogenaamde boosterprik wordt niet in De Stoep gegeven. Inwoners kunnen hiervoor, nadat zij een uitnodiging hebben gekregen, terecht op de GGD-vaccinatielocaties in Gouda, Leiden en Alphen aan den Rijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio