11.8 C
De Bilt

Halloween in Schilderswijk Krimpen

Krimpen aan den IJssel – Dinsdagavond 31 oktober vertrok er om 18:00 uur een bonte en griezelige stoet van groepjes, heksen, monsters en spoken de Schilderswijk in om Halloween te vieren.

Halloween in de hele buurt

Veel kinderen, maar ook hun ouders en begeleiders waren goed vermomd. Met behulp van een goede routebeschrijving gingen zij op pad voor het bekende “Trick or Treat”, ook wel snoepjes inzamelen genoemd.

Buurtbewoners zijn eng goed

Over een route van wel 4 kilometer hadden diverse buurtbewoners extra hun best gedaan om de kinderen op meerdere plekken in de wijk een griezelige ontvangst te geven. Natuurlijk moesten de kids wel al deze gevaren trotseren. Daarna nog een beetje lef om de enge buurtbewoners om snoep te vragen. Gelukkig was er voor allemaal iets te halen.

Voor 20.00 uur was iedereen weer terug bij het Palet, waar de buurtvereniging ook het startpunt had gemaakt. Hier stond nog een laatste traktatie te wachten.

Dwalende fotograaf

Tussen alle griezelige plekken door dwaalde ook één van onze fotografen rond. Alle plaatjes kunnen worden bekeken worden op de beeldbank van Regio Online ), waar foto’s ook direct gekocht kunnen worden.

© Regio Online

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio