13.8 C
De Bilt

Schoolhandbaltoernooi De Treffers zeer geslaagd

Op woensdag 21 juni 2023 hield handbalvereniging De Treffers in samenwerking met Synerkri het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi. Onder een stralende zon en met een verfrissend windje streden 15 teams van basisscholen om de eer en een beker. Treffers en Synerkri kijken terug op een zeer geslaagde middag waar de leerlingen kennismaakten met de handbalsport.

Met enthousiasme en grote inzet -en soms wat te fanatiek- wierpen de meiden en jongens zich in de strijd. Er werd gestreden in verschillende leeftijdsgroepen en in meisjes- en jongensteams met totaal 15 teams. Het Octaaf werd de grote winnaar. Bij de jongens groep 6 werd Het Kompas 6O ongeslagen winnaar, bij de meisjes groep 6/7 werd Het Octaaf 1 de winnaar. In de categorie jongens groep 7/8 won het Octaaf groep 8 alle wedstrijden net als bij de meisjes groep 8.

De Treffers bedankt alle vrijwilligers

De Treffers spreekt dank uit aan alle vrijwilligers, begeleiders van de scholen en scheidsrechters van de vereniging die deze middag mogelijk hebben gemaakt. Er zijn best wat handbaltalenten gespot en de vereniging hoopt dat mede door de sport op scholen te promoten nieuwe leden te kunnen inschrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio