8.8 C
De Bilt

Burgemeester Luteijn reikt Henk Pontier de Guldemont-oorkonde 2023 uit

Op dinsdag 9 januari heeft burgemeester Jan Luteijn tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de Krimpenaar van het jaar bekendgemaakt. De heer Henk Pontier is uitgeroepen tot ‘Krimpenaar van het jaar 2023’. Meneer Pontier ontvangt de Guldemont-oorkonde 2023 voor zijn maatschappelijke inzet in Krimpen aan den IJssel.

Henk Pontier steekt voortdurend de handen uit de mouwen

Burgemeester Luteijn: “Henk Pontier verdient de Guldemont-oorkonde omdat hij zich al jaren verdienstelijk maakt voor de Krimpense samenleving. Een vrijwilliger die soms de hele dag met verschillende taken bezig is. Hij doet dit met volle inzet en doet dit opmerkelijk soepel. Iemand die voortdurend de handen uit de mouwen steekt en uitstekend kan organiseren.”

Meneer Pontier is actief als Schuldhulpmaatje, werkzaam voor de Voedselbank in Krimpen en bij het Inloophuis in de Immanuelkerk. Daarnaast is hij ook actief als bezorger van maaltijden of als chauffeur voor mensen die een beroep op hem doen. We willen hem daarom van harte bedanken voor zijn omvangrijke vrijwilligerswerken en feliciteren met deze eervolle bekroning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio