11.9 C
De Bilt

Historische Kring Krimpen aan den IJssel (HKK) mag familie Nederlof als haar 300e lid begroeten

Op 4 februari 2023 heeft Historische Kring Krimpen aan den IJssel (HKK) haar 300e lid feestelijk verwelkomt. De HKK timmert de laatste jaren flink aan de weg. Dat vertaalt zich in steeds meer Krimpenaren die zich spontaan als lid aanmelden. Familie Nederlof is als 300e lid het gezicht van de forse groei van het HKK-ledental.

Corné en Mariëlle Nederlof zijn graag lid geworden: “We zijn geïnteresseerd in de Krimpense historie en de HKK brengt dat enorm leuk onder de aandacht. Het gebeurt op een manier die ons ook als jongere generatie aanspreekt! We wonen ook nog eens in een historisch pand, waarin tussen 1939 en 1962 kruidenierswinkel Van Jeveren aan de Rotterdamseweg was gevestigd. Dat is superleuk!”.

Aanwas nieuwe en jonge leden stemt voorzitter Marco Oosterwijk zeer tevreden

Voorzitter Marco Oosterwijk is er mee in zijn nopjes: “Het is geweldig dat er zoveel nieuwe en ook jongere leden zich bij ons aanmelden. Ook de wervingsfolder in het 2e Krimpense fotostickerboek ‘Krimpen aan den IJssel vroeger en nu’ draagt daar weer fors aan bij. Net als de eerste uitgave is deze actie van de Krimpense Jumbosupermarkten aan de Olm en Korf weer een daverend succes. Deze actie die duurt nog tot en met 7 maart 2023”.

HKK volop in actie

De Krimpense HKK trekt ook de komende tijd weer flink aan de kar. Zo is een nieuw project over de Krimpense scholen in voorbereiding onder de titel ‘In de schoolbank’. Wie lid wil worden van de Historische Kring Krimpen kan zich aanmelden via www.historischekringkrimpen.nl/lidmaatschap.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio