3.2 C
De Bilt

Interactief debat gemeenteraadsverkiezingen Krimpenerwaard

Donderdagavond 17 februari gaan de tien fracties van de gemeenteraad van Krimpenerwaard met elkaar in debat. Dit belooft een interessante avond te worden voor alle inwoners, want iedereen kan meekijken en meedoen.

Wat gaat er gebeuren?

Op uitnodiging van de Bibliotheek en Welzijn Krimpenerwaard worden de partijen aan de tand gevoeld over actuele onderwerpen. Dit onder leiding van landelijk bekende debatleider Joost Hoeben. RTV Krimpenerwaard zendt het debat live uit. Te volgen via de televisie (Ziggo kanaal 48/36, KPN kanaal 1462) of via www.rtvkrimpenerwaard.nl.

Interactief en anoniem je mening delen tijdens debat

De kijkers worden er direct bij betrokken, want de stellingen waar de discussies over gaan worden ook voorgelegd aan hen. Via Menti.com kun je anoniem je mening geven, zodat de partijen weten hoe hun kiezers er over denken. De code om mee te stemmen wordt die avond gegeven. Meedoen is leuk en zinvol, want jouw stem is belangrijk.

Burgemeester Paans

De partijen krijgen verder kort de gelegenheid om te vertellen waar zij trots op zijn of waar zij zich hard voor gaan maken in de komende periode. De avond wordt geopend en afgesloten door burgemeester Pieter Paans, die het belang van de gemeenteraadsverkiezingen zal onderstrepen. Kortom, interessant voor iedereen die gaat stemmen in maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio