12.2 C
De Bilt

Jan van Lier brengt Ode aan de Jeugd met zijn muziek op 19 februari in De Tulp in Bergambacht

Bergambacht – Jan van Lier heeft de beschikking over een vleugel en speelt voor de pauze muziek van Robert Schumann: stukjes uit ‘Kinderscenen’ en het uit acht delen bestaande Kreisleriana. Na de pauze speelt Jan eigen composities die hij in de loop van de afgelopen 18 jaar heeft gecomponeerd voor kinderen.

Jan van Lier brengt Ode aan de Jeugd

Het begon met een compositie voor zijn in 2004 geboren kleinzoon Mees (die inmiddels 18 jaar is!). Vele composities volgden; voor Mees, kleindochter Jip en voor kleinkinderen van vrienden en familie. Veel kinderen waren nog baby toen hij die muzikale impressies schreef. Bij het concert wordt een keuze gemaakt uit stukjes voor de volgende kinderen: Valentijn, Jan en Marie, Roosje, Bente en Ele, Bram, nog een Bram, Nora, Puck, Catootje, Boas, Tristan, Mika, Bart, Jack, Evie, Ruben, Maartje, Floor, Sanne, Stella, Wies, Guusje, Jelle, Jet, Augie, Mees en Jip. Een ode aan de opgroeiende jeugd in de voorbijvliegende tijd.

Waar en wanneer?

Zondag 19 februari, zaal open 14.30 / aanvang 15.00 uur. De Tulp, Burg. Huijbrechtstraat 2 in Bergambacht. Entree € 5,00 (incl. 1 kop koffie/thee).

Aanmelden

Aanmelden voor het concert van Jan van Lier kan tot uiterlijk vrijdag 17 februari 12.30 uur via info@welzijnkrimpenerwaard.nl of tel. 085 – 066 23 70.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio