10.8 C
De Bilt

Kandidaat-wethouders Krimpen aan den IJssel bekend

Krimpen aan den IJssel – De kandidaat-wethouders van de partijen Leefbaar Krimpen, SGP en CDA zijn bekend. Zij werken aan de vorming van een coalitie voor Krimpen aan den IJssel. Zij werken daartoe aan een Bestuursakkoord. Dit akkoord presenteren en bieden ze op korte termijn aan de gemeenteraad aan. Daarnaast doen zij aan de gemeenteraad ook een voordracht voor benoeming van de 4 wethouders: Kirsten Jaarsma (Leefbaar Krimpen), John Janson (Leefbaar Krimpen), Hugo van der Wal (SGP) en Wubbo Tempel (CDA).

Twee zittende en twee hernieuwde wethouders

Hugo van der Wal en Wubbo Tempel zijn op dit moment ook wethouder in de gemeente. Kirsten Jaarsma en John Janson waren dat in de periode van 2018 tot 2020. De taakverdeling tussen de wethouders maken zij bij de presentatie van het Bestuursakkoord bekend.

Informatie over de 4 kandidaat-wethouders

De kandidaat-wethouders 2022-2026 - vlnr Hugo van der Wal, Wubbo Tempel,John Janson en Kirsten Jaarsma
De kandidaat-wethouders 2022-2026 – vlnr Hugo van der Wal, Wubbo Tempel,John Janson en Kirsten Jaarsma – Foto: © Jan Kok

Kirsten Jaarsma

Ik ben trots dat ik mij weer mag inzetten voor Krimpen en de Krimpenaren. Al meer dan 20 jaar heb mijn hart verpand aan onze mooie gemeente. Ik draag graag mijn steentje bij aan een gemeente waar het voor iedereen prettig wonen is. En dat doen we natuurlijk samen met alle Krimpenaren, de gemeenteraad, ondernemers en maatschappelijke organisaties.

John Janson

Ontzettend leuk om na 2 jaar weer terug te zijn in Krimpen. Ik maak me er sterk voor dat de plannen die we maken een zo breed mogelijk draagvlak hebben. Waarbij verdraagzaamheid, respect en acceptatie van elkaars verschillen en belangen hoog in het vaandel staan.

Hugo van der Wal

Hoe mooi is het om na 2 jaar hier nog 4 jaar aan de slag te mogen. Dit is namelijk de gemeente waarin ik geboren en getogen ben! Ik hoop mij met passie in te mogen zetten voor goede zorg en hulp voor kwetsbare inwoners en een gezond ondernemersklimaat.

Wubbo Tempel

Wat ben ik blij dat ik mijn bestuursperiode mag verlengen! In mijn portefeuilles financiën, duurzaamheid en onderwijs is al veel bereikt. Maar er blijft veel te doen en daar zet ik mij graag voor in.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio