14.9 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Kinderen in Ammerstol bellen politie vanwege gevonden ‘schat’

Op Eerste Paasdag werd de politie verrast door kinderen uit Ammerstol die aangaven een schat gevonden te hebben. Hoewel in eerste instantie gedacht werd aan gevonden paaseieren, bleek bij verder doorvragen dat het toch echt om serieuze zaken ging, zoals horloges en sieraden.

Schat Ammerstol van inbraak in Schoonhoven

De politie kwam toch kijken bij de melding, omdat de dag ervoor in Schoonhoven uit een woning veel horloges en sierraden waren meegenomen. Het bleek dat de kinderen op een parkeerplaats in Ammerstol een groot deel van de buit hadden gevonden. Natuurlijk grote complimenten dat zij daarop ook de politie belden. Ook voor de eigenaren van de gestolen goederen zal het een aangename verrassing zijn geweest. Hoe de inbrekersbuit daar is terechtgekomen en waarom is voorlopig nog onduidelijk.

Getuigen gezocht

De politie roept getuigen op van de inbraak op 8 april 2023 in Schoonhoven, of het dumpen van de buit in Ammerstol om zich te melden via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via de website meldmisdaadanoniem.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio