15.7 C
De Bilt

Klassieke liedkunst van topniveau in De Tuyter in Krimpen aan den IJssel

Twee rising stars in de wereld van de klassieke liedkunst geven zondagmiddag 21 mei een recital in De Tuyter in Krimpen aan den IJssel: sopraan Irene Hoogveld en pianiste Maxime Snaterse. Op uitnodiging van de afdeling Rotterdam van de vereniging Vrienden van het Lied treden zij op met hun programma ‘ONTspanning’, waarin liederen te horen zijn van o.m. Wagner, Diepenbrock en Poulenc, met tussendoor pianomuziek van Brahms en Debussy. Een absolute aanrader voor alle liefhebbers van het klassieke lied!

Klassieke lied op hoog niveau

Irene Hoogveld studeerde in 2019 cum laude af aan de Guildhall School of Music & Drama in Londen. Ze was reeds vele malen te horen in operaproducties in binnen- en buitenland en op Koningsdag zong zij één van haar mini-opera’s op het Koningin Emmaplein in Rotterdam. Ook pianiste Maxime Snaterse studeerde af met de hoogste onderscheiding. Zij treedt regelmatig op als soliste en als liedbegeleider.

Het concert begint om 15.00 uur. Kaartjes zijn te reserveren via rotterdam@vvhl.nl of verkrijgbaar aan de zaal. De toegangsprijs is € 18 (op vertoon van de Rotterdampas slechts € 10); voor leden van de vereniging Vrienden van het Lied is de toegang gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio