15 C
De Bilt
dinsdag, 9 augustus 2022

KOAG volop actief, ook in deze coronatijd

Krimpen an den IJssel – Het is natuurlijk een vreselijk jaar voor de sportverenigingen. Ook voor ckv KOAG. Geen competities en geen gezelligheid langs de lijn. Maar bij de pakken neer zitten doen de korfballers niet, integendeel!

Jeugdteams

Zo wordt er voor de jeugdteams elke week een leuk programma georganiseerd. Trainingen, onderlinge wedstrijden, spelletjesmiddagen of andere activiteiten worden georganiseerd om de leden toch aan de club te blijven binden. Voor de jongste jeugd (2 t/m 5 jaar) organiseert KOAG de KangoeroeKlup. Op een leuke, speelse manier maken de kinderen kennis met sporten en bewegen met een knipoog naar het korfbal toe. Rennen, mikken, springen, samenwerken, etc. komt terug in de trainingen en met veel plezier en veel materialen gaan de kinderen aan de slag.

Flinke groei F-jeugd van KOAG

De F-jeugd (6 t/m 7 jaar) maakt een flinke groei door. Inmiddels trainen wekelijks zo’n 30 kinderen op het veld en met veel enthousiasme spelen zij op zaterdagen onderlinge wedstrijdjes tegen elkaar. Dankzij de inzet van veel vrijwilligers wordt dit elke week weer mogelijk gemaakt!

Nieuwe kinderen van harte welkom

Nieuwe kinderen zijn ook in deze tijd van harte welkom. Juist in een tijd dat er weinig te doen is voor de kinderen, biedt KOAG deze activiteiten ook aan voor niet-leden. Interesse? Informeer via info@ckvkoag.nl naar tijden en data of kijk op www.ckvkoag.nl .

Loterij

Naast de sportieve activiteiten organiseert een werkgroep een fantastische loterij met schitterende prijzen die te winnen zijn. De vereniging kan in deze tijd een financieel extraatje goed gebruiken! Ook voor niet-leden is er de mogelijkheid om mee te doen en lootjes te kopen. Dit kan heel makkelijk via www.koagloterij.nl en met een paar muisklikken kan er via Ideal afgerekend worden en maakt u kans op een vakantie, een nieuwe playstation 5 , 1 minuut gratis winkelen bij de JUMBO, een nieuwe fiets of een prachtige laptop! Schroom niet, koop de loten,  ondersteun de lokale sportvereniging en maak kans op een geweldige prijs!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio