21.7 C
De Bilt

Koorleden Crescendo voelen gezonde spanning voor aankomend Promconcert

Krimpen aan de Lek – De koorleden van het gelegenheidskoor van Crescendo repeteren ijverig voor het Groots Promconcert ter gelegenheid van het 120 jarige bestaan aanstaande zaterdag met Trijntje Oosterhuis. De koorleden hebben gezonde spanningen voor het optreden. Voor de meeste is het de eerste keer dat ze optreden voor publiek en dan ook nog met een grote bekende zangeres, dat zorgt toch wel voor wat zenuwen.

Koorleden repeteren op zangpartijen

De koorleden hebben al veel geoefend, ook met het orkest samen. En het resultaat is geweldig.
Er wordt veel energie in gestoken en het geheel draait als een geoliede machine. Naast dat er op de avonden gezamenlijk wordt gerepeteerd, oefenen de 75 koorleden ook volop thuis op de zangpartijen. Dirigent Matthijs Hoogendijk heeft het koor getraind tot grote hoogte. De verwachtingen liggen dan ook hoog voor het koor en daar gaan ze zeker aan voldoen.

Trijntje Oosterhuis
© Crescendo

Vrijdagavond en zaterdagmiddag wordt er nog uitgebreid door het SBO onder leiding van Michael Engelbrecht, samen met een voltallige band, projectkoor en Trijntje Oosterhuis gerepeteerd op het repertoire dat varieert van klassiek tot Stevie Wonder. Het concert is komende zaterdag, 26 november in de sporthal de Walvis.

Prijs van de kaarten: vanaf €25,- voor regulier 1e rang en €32,50 voor toprang.

Heeft u nog geen kaarten? De laatste kaarten zijn nog te bestellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio