15.6 C
De Bilt

Krimpen: VVD-leider dekt zich vast in voor eigen positie

Krimpen aan den IJssel – Fractieleider van de VVD in Krimpen aan den IJssel, Anthon Timm, heeft in een bericht min of meer zijn excuses aangeboden dat de VVD niet veel voor elkaar heeft gekregen in de oppositie, maar hij nog wel graag op plek 1 blijft staan voor de komende verkiezingen.

Indekken met ruzie binnen de partij

Hiermee lijkt de huidige nummer 1 van de lijst zich toch een beetje in te dekken voor de vergadering van vanavond, 29 november, waarin ook zijn functioneren ter sprake zal komen. Onlangs publiceerde wij al een bericht over de onmin en onderlinge strijd die zich binnen de VVD-fractie in Krimpen aan den IJssel afspeelt op dit moment.

Minder bereikt dan verwacht

In zijn bericht laat hij ook weten dat het hard werken is en dat het lezen van stukken en vergaderen ‘minder leuk’ is. “Wij hebben in de oppositie minder kunnen bereiken dan verwacht, maar door constructieve samenwerking toch wel bepaalde accenten kunnen leggen”, aldus Timm. Hij sluit het artikel af met de woorden: “Ik hoop dat ik over vier jaar weer een terugblik mag schrijven.”

Liefst blijven zitten op 1

In zijn woorden schemert duidelijk door dat hij ontevreden is met de behaalde resultaten en de fractie haar kiezers niet heeft gebracht wat het beloofd had bij de vorige verkiezingen. Ondanks dat, ambieert Timm echter nog wel duidelijk de nummer 1 plaats van de VVD-lijst.

© Regio Online

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio