15.6 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Krimpen aan den IJssel zoekt een nieuwe burgemeester. Denkt u mee?

Waar moet de nieuwe burgemeester van Krimpen aan den IJssel extra aandacht voor hebben? Welke eigenschappen moet hij of zij echt hebben? En wat vindt u belangrijk om mee te geven aan de nieuwe burgemeester? Inwoners van Krimpen aan den IJssel kunnen vanaf maandag 15 april hun mening geven.

Profielschets voor nieuwe burgemeester Krimpen aan den IJssel

De gemeenteraad stelt op dit moment een profielschets op. In de profielschets staat wat wordt verwacht van een nieuwe burgemeester. Kandidaten krijgen daarmee een goed beeld van de gemeente en het burgemeesterschap. Een belangrijk onderdeel van de profielschets is de mening van Krimpense inwoners en organisaties.

Van 15 april tot 15 mei kan de vragenlijst worden ingevuld

De vragenlijst kan online en op papier worden ingevuld. De vragenlijst is online te vinden op de website van de gemeente, via krimpenaandenijssel.nl/nieuweburgemeester. Ook hangen er posters door het hele dorp met een QR-code die verwijst naar de online vragenlijst. Op verschillende plekken in het dorp is de vragenlijst op papier te vinden. Inleveren van de papieren vragenlijst kan op het raadhuis, in het Gezondheidscentrum en De Tuyter.

Op woensdag 26 juni neemt de commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, de profielschets in ontvangst. Daarna start de sollicitatieprocedure. De nieuwe burgemeester volgt in januari 2025 waarnemend burgemeester Jan Luteijn op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio