10.2 C
De Bilt
dinsdag, 28 mei 2024

Onderzoek geschiktheid Krimpenerhout voor verblijfsrecreatie in de Krimpenerwaard

De Groenalliantie Midden-Holland en de gemeente Krimpenerwaard onderzoeken de haalbaarheid van overnachtingsmogelijkheden in de Krimpenerhout. De gemeente wil het recreatieve aanbod vergroten om meer bezoekers aan te trekken. Op 13 maart organiseert de Groenalliantie een informatiebijeenkomst voor belanghebbenden.

Overnachten in de Krimpenerwaard

In 2020 is een onderzoek uitgevoerd naar de behoefte aan overnachtingsmogelijkheden in de gemeente Krimpenerwaard. Daaruit blijkt dat die behoefte bestaat en dat ondernemers interesse hebben om hierin te investeren. Naar aanleiding van dit onderzoek heeft de gemeente gesprekken gevoerd met initiatiefnemers over het realiseren van verblijfsrecreatie.

Krimpenerhout

De Krimpenerhout is als mogelijke locatie naar voren gekomen in één van de plannen van de initiatiefnemers. Omdat de Groenalliantie eigenaar is van dit natuur- en recreatiegebied, is zij nauw betrokken bij de haalbaarheidsstudie en de mogelijke realisatie van verblijfsmogelijkheden.

Informatiebijeenkomst

Om omwonenden en belanghebbenden over het onderzoek te informeren, organiseert de Groenalliantie een informatiebijeenkomst. Belanghebbenden zijn van harte welkom op maandag 13 maart in de Crimpenerhoutzaal bij de Golfbaan (C.G. Roosweg 9 in Krimpen aan de Lek).

Om 19.15 uur is de zaal geopend voor een kop koffie of thee, waarna de presentatie om 19.30 uur start. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar informatiebijeenkomstgroenalliantie@staatsbosbeheer.nl. Vermeld hierbij ook het aantal personen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio