9.9 C
De Bilt

‘Krimpenerwaard smijt geld over de balk’, vindt PvdA!

Krimpenerwaard – De PvdA Krimpenerwaard laat op haar Facebookpagina weten niet ingestemd te hebben met het voorstel tot de bouw van een centraal gemeentelijke kantoor. Cees van der Graaf had al tijdens de commissievergadering aangegeven, dat hier te lichtvaardig met het thema duurzaamheid werd omgegaan.

Krimpenerwaard nog maar 6 jaar een gemeente

6 jaar geleden zijn alle huidige kantoren voor veel geld, flink verbouwd. Dit was bij start van fusiegemeente Krimpenerwaard in 2015. Het afbreken van de huidige kantoren is niet duurzaam, maar geeft zeker ook een verkeerd beeld aan de inwoners, zo betoogt de partij. ‘Er is veel onzekerheid of werkelijke kosten wel aansluiten bij de begrote kosten’, stelt de PvdA.

Geld over de balk smijten

Door de huidige financiële positie van de gemeente is dit een groot risico. De partij mist ook in alle onderzoeken de mening van de inwoners. “Onze inwoners zien een ontwikkeling die niet te volgen is, eerst voor veel geld verbouwen en 6 jaar later alweer afscheid willen nemen van de verbouwde kantoren. Dat wordt al snel gezien als ‘geld over de balk smijten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio