10.6 C
De Bilt

Krimpense Maan toegekend aan mevrouw Kragten-Heerdink en mevrouw Van Amen

Afgelopen zaterdag ontvingen mevrouw Kragten-Heerdink en mevrouw Van Amen uit handen van wethouder Kirsten Jaarsma de Krimpense Maan. Zij ontvingen de onderscheiding tijdens het nieuwjaarsgala van de Christoffel Parochie, H. Maria Koningin (de Bron). Tijdens het gala is stilgestaan bij al het werk wat zij hebben gedaan voor JOKO, het jongeren koor van de Parochie.

Krimpense Maan

De Krimpense Maan kent het college toe aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren. Maar ook aan verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving.

Veel inzet voor JOKO, de Parochie en de Bron

Mevrouw Kragten-Heerdink en mevrouw Van Amen hebben na 15 jaar besloten te stoppen met hun bestuursfunctie. Ze hebben veel betekent voor JOKO, de Parochie en met name de Bron. Tijdens corona hebben ze werk gemaakt van een alternatieve kerstviering en een kerstfilm.

Daarnaast hebben ze diverse liederen voor de online vieringen geschreven. Ook organiseerden ze een kamp en een hollybollenactie om geld in te zamelen voor de parochie. En dat naast alle concerten met het jeugdkoor wat voor een enorme verbondenheid zorgde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio