14.4 C
De Bilt

Krimpense rockband De Polderband geeft nieuwjaarsconcert in De Postiljon in Rotterdam

De Krimpense rockband De Polderband geeft zondagmiddag 15 januari 2023 om 16:00 uur een nieuwjaarsconcert in café De Postiljon, Noordplein 101 in Rotterdam (Oud-Noorden). De band geeft traditiegetrouw een gratis optreden om het nieuwe jaar in te luiden. Normaal gesproken doet de band dat in de Krimpenerwaard, de thuisbasis. Maar omdat eerdere optredens in De Postiljon door corona moesten worden afgeblazen, heeft de band in overleg met eigenaar Ron Bergwerf besloten het feestelijke optreden in Rotterdam te organiseren.

De Polderband

De Polderband speelt blues, pop en rock uit de jaren ’70, ’80 en ’90, grotendeels covers van bekende bands als The Eagles en The Doobie Brothers, maar ook eigen werk. “In De Postiljon spelen we vooral bekend werk, maar daar geven we wel onze eigen interpretatie aan,” aldus bandleider Frans Blind. In 2023 bestaat de band overigens 30 jaar.

In De Polderband spelen verder bekende muzikanten uit de Krimpenerwaard, zoals slaggitarist René de Beuk, bassist Boetje Sengkerij en drummer Hans Siefert. De band wordt gecompleteerd door Pieter Harcksen (gitaarsynthesizer). Alle leden hebben een lange staat van dienst in de pop- en rockmuziek. Drie van de vijf mensen hebben ook nog in de bekende funkformatie The (Frozen) Frog gespeeld. Het optreden omvat enkele sets en duurt van 16:00 uur tot 19:00 uur, inclusief een pauze. De entree is gratis.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio