14.3 C
De Bilt

Kunst in de polder bij Prinses Ireneschool

Krimpen aan de Lek – Donderdagavond was er in het kader van de kunstweken een kijkavond op de Prinses Ireneschool met als thema “kunst in de polder”. Er waren mooie kunstwerken te zien die de kinderen hadden gemaakt.

Uitstapjes naar kunst in de polder.

De kinderen waren vanwege het thema al op pad geweest. Ze gingen met regen en wind naar de molens van Kinderdijk. Ze fietste met natte sneeuw naar het Loetbos en in het eerste voorjaarszonnetje naar boerderij van der Laan, de boerderij Broere en naar boer Bas. Ook werd een bezoek gebracht aan het zilvermuseum. De kinderen vonden de uitstapjes heel fijn en hebben veel geleerd.

Kijkavond met muziek

Tijdens de feestelijke kijkavond kon iedereen die dat wilde de prachtige kunstwerken van de kinderen bezichtigen. Het was een goed bezochte avond. Eén van de leerkrachten speelde met zijn band “Mc Werf” in de aula. De kinderen genoten van de muziek en lieten hun beste danspasjes zien.

Dansen op de muziek
Dansen op de muziek – Foto: © Joke Rietveld-Regio Online

Fotowedstrijd

Ook was er een fotowedstrijd georganiseerd. De foto’s, gemaakt door leerlingen, hingen op een bord waar ze bekeken konden worden en er op de foto’s kon worden gestemd door het nummer op een briefje te schrijven en in dit de stembus te doen. Op maandag 27 april worden de stemmen geteld. Voor de winnaar is een kunstzinnige prijs te verdienen. Wat dit is, moet nog even een verassing blijven.

De kijkavond was druk bezocht en zeer geslaagd.

Foto’s: © Joke Rietveld-Regio Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio