10.2 C
De Bilt

Leefbaar Krimpenerwaard deelt kerstpakketten uit aan inwoners die het iets minder hebben

Krimpenerwaard – Afgelopen week trok Leefbaar Krimpenerwaard de gemeente in om aan diverse inwoners die het moeilijk hebben deze dagen kerstpakketten uit te delen. Hierbij werd onder andere de kledingbank in Lekkerkerk aangedaan, waar cliënten een pakket mochten ontvangen.

Kerstpakketten als steuntje in de rug

Fractievoorzitter Jeffrey Groen laat weten: “Het is natuurlijk maar een klein gebaar en zal zeker niet alle problemen voor deze inwoners oplossen. Het is echt bedoeld als steuntje in de rug met het idee dat er ook aan hen gedacht wordt. Zeker nu.” Ook andere inwoners mochten een pakket ontvangen. In totaal heeft Leefbaar Krimpenerwaard bijna 120 kerstpakketten weggegeven, betaald door de raads- en commissieleden zelf!

Cliënten en medewerkers SPAR in Ammerstol

Bij de SPAR in Ammerstol werken mensen met een verstandelijke beperking. Helaas loopt dit mooie initiatief tegen grote, financiële tegenslagen aan en dreigt te verdwijnen. Om alle cliënten en medewerkers daar een hart onder de riem te steken ging Leefbaar ook hier langs om grote chocolade kerstklokken uit te delen. Het was een warme ontvangst en het gebaar werd dan ook zeer gewaardeerd.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio