19 C
De Bilt

Kom op de lijst van Leefbaar Krimpenerwaard en maak het verschil

Krimpenerwaard – De oprichting van een Leefbaar partij in de Krimpenerwaard die het Fortuynistische gedachtegoed uit wil dragen, blijkt een succesvolle zet te zijn. Inmiddels is de partij op zoek naar meer mensen die zich op de lijst kandidaat willen stellen, omdat het verwachtte aantal zetels lijkt te groeien. Mensen uit alle kernen van de Krimpenerwaard zijn welkom, zo laat bestuurslid Jeffrey van der Elst weten.

Leefbaar Krimpenerwaard doet!

Leefbaar Krimpenerwaard zal een politieke stijl van openheid, directheid en duidelijkheid hanteren. Zacht waar het kan en hard waar het moet. Oplossingen aandragen die soms buiten de gebaande paden gaan, maar wel effectief zijn. “Zorgen dat er dingen gedaan worden”, zo verwoord Van der Elst het. “Op lokaal niveau zijn de problemen én oplossingen natuurlijk heel anders dan landelijk.” En daar zoekt de partij inwoners voor die zich hierin herkennen en ook daadwerkelijk mee willen helpen echte verandering tot stand te brengen.

Opgeven en informatie

Iedereen die mee wil helpen om ook in de Krimpenerwaard een goed, Leefbaar alternatief neer te zetten kan zich aanmelden via jeffrey.vanderelst@leefbaarkrimpenerwaard.nl. Er zal dan zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen om meer informatie te geven over de standpunten en de mogelijkheden om zelf mee te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio