11.6 C
De Bilt

Uw mening over het opwekken van duurzame energie in de gemeente Krimpenerwaard

Gemeente Krimpenerwaard wil meer duurzame energie opwekken uit zonne-energie. Dit heeft de gemeente gezamenlijk afgesproken met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. Met zonnepanelen op grote daken of met zonnevelden (grote aantallen zonnepanelen) op land. Deze plannen staan in de Regionale Energiestrategie Midden-Holland.

Uw mening over waar en hoe van opwekken zonne-energie

Wij gaan de komende tijd met u als inwoner in gesprek over welk soort gebieden en projecten u het meest geschikt vindt voor het opwekken van zonne-energie. Dat doen we door u vragen te stellen in een online vragenlijst op https://nl.surveymonkey.com/r/3B93QFJ. Ook voeren we gesprekken op straat en nodigen we u uit voor verschillende bijeenkomsten voor inwoners en betrokken organisaties.

Vragenlijst

In de vragenlijst vragen we welk soort gebieden en projecten u geschikt vindt voor het opwekken van zonne-energie. Ook vragen we uw mening over onderwerpen die hiermee te maken hebben, zoals h et gebruiken van energie en investeren in projecten voor duurzame energie. Vul de vragenlijst in via de onderstaande knop en maak kans op een van de 10 VVV-bonnen van 25 euro. Wilt u de vragenlijst per post ontvangen en op papier invullen? Of hebt u andere vragen? Stuur een mail naar res@regiomiddenholland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio