20 C
De Bilt

Mevrouw de Deugd-Swets ontvangt Krimpense Maan voor jarenlange inzet voor KDO

Vrijdag 22 maart vond de algemene ledenvergadering van gymvereniging KDO plaats in De Tuyter. De vergadering had een bijzonder agendapunt: de uitreiking van de Krimpense Maan. Mevrouw de Deugd-Swets mocht de Maan in ontvangst nemen uit handen van wethouder Kirsten Jaarsma. Ze ontving de onderscheiding als waardering voor haar langdurig lidmaatschap en jarenlange inzet bij de gymnastiekvereniging.

Mevrouw De Deugd-Swets

Jarenlange inzet en nog steeds actief betrokken Mevrouw De Deugd wordt dit jaar 75 jaar en is al 51 jaar officieel lid van de vereniging. Met een aantal onderbrekingen komt het totaal aantal zelfs op 61 jaar lidmaatschap. Ze is al meer dan 30 jaar betrokken bij het bestuur. Eerst als officieel bestuurslid en later heeft zij ervoor gekozen om hand- en spandiensten te blijven verrichten voor de vereniging. Naast de inzet als vrijwilliger is zij zelf ook nog steeds actief bij de conditiegroep.

Verscheidenheid aan werkzaamheden niet onopgemerkt gebleven Mevrouw De Deugd verzorgt niet alleen de turnpakjes voor recreanten, ze is ook elke wedstrijd aanwezig voor het beheer van de kantine aan de Populierenlaan. Ook het regelen van attenties, bloemen en kaarten voor de vereniging neemt zij op zich. Haar onschatbare bijdrage aan de gymnastiekvereniging is niet onopgemerkt gebleven. Wij feliciteren mevrouw De Deugd met deze mooie onderscheiding.

Krimpense Maan

De Krimpense Maan wordt toegekend aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren en verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving. Het kan hierbij gaan om een eenmalige prestatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio