15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Nationale buitenspeeldag Krimpen aan den IJssel 14 juni 

Op woensdag 14 juni wordt de Nationale Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen bij u in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen deze dag onbezorgd kunnen spelen. Ook in Krimpen aan den IJssel is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Die dag organiseert Synerkri verschillende activiteiten tussen 14:30 en 16:30 op het Zwaneneiland zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is gewoon erg gezond en leuk! 

De buitenspeeldag op het Zwaneneiland

Wanneer je op 14 juni naar het Zwaneneiland komt zul je zien dat er aan veel activiteiten kan worden deelgenomen. De workshops die gegeven worden zijn voor kinderen van 6-9 jaar van 14:45 tot 15:30 en voor kinderen van 9-12 jaar van 15:45 tot 16:30. Daarnaast zijn er voor alle leeftijden nog leuke activiteiten waarbij het vrije inloop is.

Workshops

Voor de Calisthenics workshop van calisthenicsproject en de basketbal workshop moet vooraf worden aangemeld via www.synerkri.nl. Verder is er ook nog een natuurspeurtocht die georganiseerd wordt door Patricia Oskam van WandelBloeiKids. Ten slotte is er nog een leuke sportchallenge waar iedereen vrij aan mee kan doen! De gehele middag zal KrimpenWijzer aanwezig zijn met wat te drinken en een stukje fruit.  

De buitenspeeldag wordt georganiseerd door Synerkri in samenwerking met Gemeente Krimpen aan den IJssel, KrimpenWijzer, CalistheniscProject, WandelBloeiKids. Het belooft een leuke en sportieve middag te worden! Kom jij ook? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio