Nieuwe New York Pizza in Krimpen aan de IJssel

Krimpen aan den IJssel – Lyanne Meijer (23) uit krimpen aan de Lek maakt eindelijk haar droom waar om een eigen franchise filiaal van New York pizza te kunnen openen. Ze was vandaag al de ovens aan het warmdraaien. Dit weekend wordt er proefgedraaid, onder controle van het hoofdkantoor van New York Pizza.

Er ging een lange voorbereiding aan vooraf. Vanaf augustus vorig jaar was zij al in gesprek met gemeenten over haar plannen. Ze heeft drie maanden opleiding gevolgd, is op van alles getoetst en gescreend om uiteindelijk goed gekeurd te worden om een franchise filiaal te mogen starten.

DSC0006A 1 - Regio Online
Lyanne is heel blij met haar franchise filiaal van new York Pizza Foto: © Joke Rietveld – Regio Online

Het pand in de Korf, waar voorheen Pizza punto zat, is verbouwd en net een week opgeleverd en is al helemaal ingericht. De ovens draaiden vandaag al om voor te warmen. De ovens moeten ‘ingebrand’ worden, zodat de pizza’s niet naar ‘nieuwe oven’ smaken.

Opening

Vanaf maandag 18 mei opent de jonge eigenaar om 16.00 uur de deuren van de nieuwe new York Pizza.
Lyanne heeft goede hoop op de toekomst. Horeca krabbelt meestal wel weer snel overeind en ze beloofd de lekkerste pizza’s van de hele omgeving en hoopt dan ook dat het heel druk gaat worden. Pizza’s kunnen worden afgehaald, maar ook bezorgt in Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en Ouderkerk aan den IJssel. De pizza’s die dit weekend worden gebakken om te oefenen en in te werken, worden weg gegeven aan de mensen die mee geloot hebben via Facebook.

Het interview

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img