8.5 C
De Bilt

Nieuwe taal neemt je alvast mee op reis

Ondanks alle beperkingen rondom het coronavirus, zien we nu eindelijk licht aan het einde van een lange tunnel. Met het leren van een nieuwe taal willen meerdere mensen alvast een voorproefje nemen op het hernieuwde vakantiegevoel. De mogelijkheid dat er in de zomer misschien weer gereisd kan worden lonkt en mensen beginnen stiekem te dromen over zonnige oorden en lekker eten. Wij spraken daarom met een lokale expert op het gebied van talen.

Laurens ‘t Hart over taal

“Soms zien mensen er een beetje tegenop om wat nieuws te leren, maar taal is bij uitstek makkelijker te leren omdat je daar voorbeelden bij kunt gebruiken”, zo laat ‘t Hart weten. “Natuurlijk kun je met handen en voeten ook wel ergens komen, maar met alleen al de basisvaardigheden van een taal zal je verbaasd staan hoever je daarmee kunt komen. Je zal ook zeker een vorm van waardering van inwoners opmerken, als je maar een beetje je best doet met ‘hun’ taal. Sommige mensen hebben er zo zelfs vriendschappen voor het leven aan overgehouden.”

Online cursussen nu ideale oplossing

Omdat Laurens ‘t Hart zijn cursussen op dit moment niet klassikaal op locatie kan geven, heeft hij besloten de cursussen online te geven. Via zijn site www.eurotaal.com heeft hij nu een prima platform gevonden voor het geven van online lessen. “Het is voor ons bedrijf een nieuwe stap, die ook weer nieuwe mogelijkheden opent. Het zou zo maar eens een blijvertje kunnen zijn, hoewel elkaar in het echt ontmoeten toch ook erg prettig is. Zodra het weer mogelijk gaan we dan ook graag verder in De Hoeksteen in Capelle aan den IJssel

Pronto: zo leer je alvast Italiaans

In februari begint Eurotaal met de online cursus Italiaans voor beginners en starters die een spraakbasis hebben. “Als mensen hier nog aan mee willen doen kunnen zij zich nog snel aanmelden via het contactformulier op onze website, of door een e-mailtje te sturen aan info@eurotaal.com. Zij ontvangen dan ‘pronto’ vrijblijvend informatie over de mogelijkheden”, laat ‘t Hart weten.

Naast Italiaans geeft het bedrijf van Laurens ook nog cursussen in Engels en Spaans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio