15.7 C
De Bilt

Ondernemers Krimpenerwaard heffen het glas op 2023 bij “De Proefstand”

Het nieuwe jaar van de Ondernemerskring Krimpenerwaard, afdeling Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek is gestart met een diner in het zojuist geopende restaurant “De Proefstand”. In deze nieuwe, inspirerende omgeving van kringlid Marike van Cappellen op het Zaageiland in Krimpen aan de Lek lieten de ondernemers zich verwennen met heerlijk bereide streekproducten.

Samenwerking Overheid, Onderwijs en Ondernemers

Voor en tussen de gangen door werd er gesproken door bestuurslid Sebastiaan Wink en de Programma manager, Jos Huizinga. Dit jaar wordt ingezet op een nog betere samenwerking tussen Overheid, Onderwijs en Ondernemers waar het leerwerktraject een prominente rol gaat krijgen, naast andere voor ondernemers belangrijke actuele onderwerpen. Gerefereerd werd naar het Panorama Krimpenerwaard boek, waarin belangrijke zaken voor o.a. ondernemers in beschreven staan.

5e generatie 

Marike van Cappellen, inmiddels de 5e generatie op de Zaag 55, nam ons mee in de geschiedenis van machinefabriek Bolnes waarin nu restaurant “De Proefstand” is gevestigd.

Een Bolnes motor uit 1909, de eyecatcher in het restaurant, is een overblijfsel van de start van het bedrijf nog aan de overkant van het water. De doorkijk naar de hal achter het restaurant, waarin door de weeks regelmatig gepensioneerde oud Bolnes medewerkers sleutelen aan de oude motoren, maakt nieuwsgierig naar de vele verhalen die over deze locatie te vertellen zijn.

Goede start 2023

Aan tafel was er voldoende tijd om te netwerken en te genieten van het diner. Al met al een prachtige start van  het ondernemersjaar 2023

Nieuwsgierig wat de vereniging voor u kan betekenen?

Kom een keer langs bij een bijeenkomst of bedrijfsbezoek bij een van de leden. Contact opnemen voor meer informatie kan uiteraard ook. Kijk voor onze contactgegevens op www.okkrimpenerwaard.nl. We ontmoeten u graag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio