13.1 C
De Bilt

Feestelijke opening dependance van Ondersteuningscentrum De IJssel in Streekmuseum Krimpenerwaard

Woensdag 17 mei van 10.00 – 13.00 uur is de feestelijke opening van de dependance van Ondersteuningscentrum De IJssel voor leven met en na kanker. Vanaf die datum zal Ondersteuningscentrum De IJssel op de eerste en derde woensdag van de maand van 10.00 – 13.00 uur geopend zijn in het Streekmuseum Krimpenerwaard.

We zijn blij om in de mooie omgeving van het Streekmuseum onze psychosociale ondersteuning aan te kunnen bieden!

Bent u geraakt door kanker als patiënt, naaste, mantelzorger of nabestaande weet u dan welkom. Met een aanbod van interactieve lezingen, bewegings- en creatieve activiteiten bieden we ondersteuning in verschillende vormen. Er is altijd een vorm die bij u past. Of dat nu lotgenotencontact is of juist liever een 1 op 1 gesprek, er is veel mogelijk. We denken graag met u mee en hebben de sociale kaart goed voor ogen waardoor lijnen kort zijn.

Opening

De toegang voor de opening is gratis. Neem dus gerust iemand mee. Vanaf 10 uur is de inloop, de officiële opening is om 10.30 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met Saskia Kok, manager Ondersteuningscentrum De IJssel T: 010 – 737 00 69, of mail naar saskiakok@inloophuisdeijssel.nl. Laat even weten of u erbij bent!

Ondersteuningscentrum De IJssel voor leven met en na kanker

  • Locatie Capelle aan den IJssel: De Linie 1E
  • Locatie Krimpen aan den IJssel: Streekmuseum Krimpenerwaard IJsseldijk 312
  • Telefoon: 010 – 737 00 69 | Mail: info@inloophuisdeijssel.nl
  • Website: www.inloophuisdeijssel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio