11.8 C
De Bilt
zaterdag, 21 mei 2022

Nieuw platform voor podcasts op Regio Online

Redactie – Nieuws gaat snel en is er in vele vormen. Regio Online is nu ruim 3 jaar online met haar nieuwssite. Hierbij richt de redactie zich op regionaal en lokaal nieuws uit 48 regio’s voor heel Nederland. Met het opstarten van een nieuw platform voor podcasts wil de redactie zich ook verder richten op andere vormen om nieuws te presenteren.

Podcasts met meer dan het laatste nieuws

Hoewel het meest logische lijkt om alleen een podcast met het laatste, regionale nieuws te presenteren, heeft de redactie gekozen voor meer variatie. Zo is er een podcast voor Dieren in het nieuws en zal er ook dieper ingegaan worden op bijvoorbeeld Cultuur. Voorlopig zal er eens per week een podcast volgen met een nieuwsoverzicht.

Starten en uitbreiden met uw hulp

Het nieuwe platform komt net uit de startblokken en zal uiteraard nog uitgebreid moeten worden. Ook zullen wij interviews op het platform gaan zetten. We beginnen met een paar podcasts en horen graag reacties en tips van onze luisteraars. U kunt zelf ook topics aandragen door een e-mail te sturen naar podcast@regioonline.nl.

Gesproken voor iedereen

Diverse redacteuren zullen zich met de podcasts bezig gaan houden. Zo hopen wij straks een mooi en diverse aanbod te kunnen brengen van gesproken berichten. Ook voor mensen met een visuele handicap kan dit een handige aanvulling zijn, hoewel de podcasts niet specifiek op deze doelgroep gericht zijn. Iedereen kan luisteren op https://regioonline.nl/podcast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio