4.1 C
De Bilt

QR-FIT beweegroutes in Stolwijk en Schoonhoven geopend door wethouder Irma Bultman

Door Stolwijk en Schoonhoven staan vanaf 5 oktober paaltjes met QR-codes verspreid. Deze codes vormen samen een QR-FIT beweegroute die u terugvindt in de gratis QR-FIT app. Langs deze routes kunt u wandelen of hardlopen. Door een code op een van de palen te scannen, krijgt u een oefening die u op uw eigen niveau kunt uitvoeren. Of u nu een beginnende sporter bent of een expert in bewegen, QR-FIT heeft de perfecte workout voor iedereen voor alle leeftijden.

Met de QR-FIT beweegroute beweegt u gratis in de openbare ruimte wanneer het u uitkomt. De oefeningen wisselen elke 24 uur, dus u zult u nooit vervelen.

Wethouder Irma Bultman over de nieuwe beweegroutes: “De coronacrisis heeft ons laten zien hoe belangrijk het is om te bewegen en hoe fijn dat is om in de buitenlucht te kunnen doen. Met twee beweegroutes in Stolwijk en in Schoonhoven willen we onze inwoners de kans geven om te bewegen. Hoe fijn is het om dat in je eigen buurt te kunnen doen, op je eigen niveau en in je eigen tijd!”

Openingsevent beweegroute Stolwijk
Beeld gemeente Krimpenerwaard

Kom ook naar het openingsevent op woensdagmiddag 5 oktober in Stolwijk

Op woensdag 5 oktober organiseert de gemeente Krimpenerwaard samen met Team Sportservice Krimpenerwaard en QR-FIT de opening van de nieuwe beweegroutes in Krimpenerwaard. We verzamelen om 14.30 uur op het dorpsplein in Stolwijk. Op het event gaan we samen met een QR-FIT coach de route lopen.

Download vooraf de QR-FIT app op qr-fit.nl/download-de-app om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. De routes zijn ook zonder app te gebruiken, neem wel uw telefoon mee.

Kijk voor meer informatie op www.qr-fit.nl en schrijf u op https://www.krimpenerwaardactief.nl/activiteit/294860/aftrap-qr-fit-beweegroute in voor het event.

Bekijk hier de video waaraan wethouder Irma Bultman heeft meegewerkt om de beweegroutes in onze gemeente te promoten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio