18.9 C
De Bilt

Regenboognetwerk Krimpen aan den IJssel zoekt nieuwe voorzitter

Het Regenboognetwerk Krimpen aan den IJssel zet zich in om zichtbaarheid een acceptatie van LHBTI+ te vergroten. Deze gedreven groep vrijwilligers zoekt een nieuwe voorzitter* die het aanspreekpunt vormt voor externe partijen en die de acties van het netwerk coördineert. Een leuke, uitdagende functie voor een sociaal betrokken persoon die zich vol wil inzetten voor de LHBTI+ community.

Regenboognetwerk Krimpen

Het Regenboognetwerk Krimpen is in mei 2021 gestart. Sinds de start zijn met name de activiteiten voor Coming Out Day op 11 oktober 2021 heel succesvol geweest. Onder grote publieke belangstelling werd de Regenboogvlag gehesen, was er een koffiebijeenkomst en ’s avonds een ruim bezochte theatervoorstelling. In de toekomst zullen regelmatig LHBTI+-activiteiten worden georganiseerd en zal voortdurend aandacht worden gevraagd voor de positie van LHBTI’ers in Krimpen.

Nieuwe voorzitter voor ontwikkelen netwerk

Vanwege de aanstaande verhuizing van de huidige voorzitter zoekt het Regenboognetwerk een nieuwe voorzitter die zich als vrijwilliger wil inzetten voor de toekomstige ontwikkeling van het netwerk. De rol van voorzitter betekent naast het coördineren van de activiteiten ook het naar buiten vertegenwoordigen van het netwerk. De voorzitter is tevens ambassadeur LHBTI+ voor de gemeente Krimpen en betrokken bij het inclusienetwerk in de gemeente.

Geef je op!

Wil jij je inzetten voor de LHBTI+ community in Krimpen? Of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan snel contact op door een mail te sturen naar regenboognetwerkkrimpen@outlook.com. Geef kort aan wie je bent en wat je motivatie is. Binnen een week neemt het Regenboognetwerk contact op met je.

* voorzitter = hij/hem/zij/haar/die/hen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio