10.6 C
De Bilt

Ross Lovell opent haar deuren langs de IJssel

Krimpen aan den IJssel – Op 1 november opende Isabella Wildtham En Gerrit van den Berg de deuren van hun nieuwe Ross Lovell restaurant in Krimpen aan den IJssel. Het restaurant is gevestigd in Molen de Schelvenaer.

Ontstaan van Ross Lovell

Zowel Isabella als Gerrit wisten allebei al vroeg dat ze in de horeca wilden. Isabella route liep via spoelkeuken en terrasbediening naar de horecaopleiding. Tijdens en na haar horecaopleiding heeft ze ervaring opgedaan in diverse restaurants. Gedurende deze tijd  kreeg ze interesse in de hogere gastronomie. Haar gastvrijheid en veelzijdigheid dankt zij aan de Oostenrijkse wortels.  Ook heeft ze zich verdiept in de kennis en wijn door een sommeliers opleiding te doen.

Gerrit is ook als afwashulp begonnen maar wist binnen een paar weken al dat hij kok wilde worden. Na de middelbare school is hij diverse koksopleidingen gaan doen. Hierna heeft hij zij vakkennis verder verfijnt bij diverse meesterkoks zoals Nico Klaver, Ron Schouwenburg en Mohamed El Harouchi. Gerrit en Isabella gaan allebei bij Restaurant Solo in Gorinchem. Na het wegvallen van meester kok Mohamed El Harouchi kregen zij de leiding.

Ross Lovell aan de Waal

Doordat Isabella en Gerrit de zelfde visie hebben openen ze in Ridderkerk de eerste Ross Lovell. Dit restaurant werd gevestigd in het voormalige “wapen van Rijsoord” en werd  omgedoopt tot Ross Lovell aan de Waal.

Ross Lovell aan den IJssel

Op donderdag 2 november en vrijdag 3 november vieren wij de officiële opening van  Ross Lovell aan den IJssel! Voor sommigen even wennen, want vanaf dat moment heet deze prachtige locatie niet meer Restaurant Schelvenaer, maar Restaurant Ross Lovell.

We vieren het op beide dagen met een tongstrelend arrangement. Komt u gezellig kennismaken? Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om u op deze openingsavonden in de watten te leggen, zodat uw eerste kennismaking – met ofwel de prachtige locatie, ofwel onze indrukwekkende keuken – een onvergetelijke ervaring zal worden.

Arrangement donderdag 2 november 
Ontvangst met bubbels
4-gangenmenu
Drankjes naar keuze (NL-assortiment)
Water plat of bruisend
Koffieservies
€69,50
Extra wijnarrangement: 4 glazen € 20

Arrangement vrijdag 3 november 
Ontvangst met bubbels
6-gangenmenu
Drankjes naar keuze (NL-assortiment)
Water plat of bruisend
Koffieservies
€89,50
Extra wijnarrangement: 6 glazen € 30

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio