7.5 C
De Bilt

Rotonde voor T-splitsing Krimpenerbosweg en Vijverlaan

Krimpen aan den IJssel – Van maandag 22 februari 06.00 uur tot en met vrijdag 26 februari 16.00 uur is de T-splitsing Krimpenerbosweg, Vijverlaan in beide richtingen helemaal afgesloten voor auto’s en ander  gemotoriseerd verkeer. In die periode zal van de T-splitsing een rotonde worden gemaakt.

Van splitsing naar rotonde in voorjaarsvakantie

Op haar website laat de gemeente Krimpen aan den IJssel weten voor het project van splitsing naar rotonde expres de voorjaarvakantie te hebben gereserveerd. Er is dan minder verkeer op de weg, dan tijdens andere (werk)weken. Er geldt een omleidingsroute voor auto’s en ander gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers worden langs de werkzaamheden heen geleid. Ook zijn er verkeersregelaars aanwezig om bussen en hulpdiensten te begeleiden.

Betere doorstroming verkeer door rotonde

De Krimpenerbosweg is vanaf april een onderdeel van de omleidingsroute voor de volgende fase van het project ‘de Grote Kruising. Na afronding van de werkzaamheden aan de Grote Kruising zorgt de rotonde blijvend voor een betere en veiligere doorstroming.

Omleidingsroute

De omleidingsroute loopt over de Nieuwe Tiendweg, Moderato, Vijverlaan tot aan de Olm en visa versa. Kijk voor de omleidingsroutes op www.degrotekruising.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio