12.8 C
De Bilt

RTV Krimpenerwaard opnieuw aangewezen als lokale omroep

Krimpenerwaard – Het Commissariaat voor de  Media wijst RTV Krimpenerwaard  opnieuw als lokale publieke media-instelling voor de gemeente Krimpenerwaard.

Toetsing Commissariaat voor de Media

Het Commissariaat heeft na toetsing van de aanvraag besloten RTV Krimpenerwaard (officieel Stichting Lokale Omroep Krimpenerwaard, red.) opnieuw aan te wijzen als lokale, publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten voor de gemeente Krimpenerwaard. Deze aanwijzing geldt weer voor een periode van vijf jaar. Deze aanwijzing geldt tot 2 juni 2025. Het besluit  tot advisering van verlenging werd zonder enige vragen in de raadsvergadering van 26 mei genomen.

RTV weer 5 jaar lokale omroep Krimpenerwaard

Dit betekent dat RTV Krimpenerwaard tot  in 2025 exclusief de lokale omroep van de gemeente  Krimpenerwaard blijft en gedurende deze periode recht heeft op een bekostiging vanuit de gemeente. Het bestuur van de omroep noemt deze aanwijzing  een bekroning op een fijne samenwerking die in de afgelopen jaren steeds hechter is geworden. Die samenwerking en steeds bredere inzet van vrijwilligers heeft geleid tot een goede, multimediale, lokale omroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio