19.1 C
De Bilt

SamenLoop voor Hoop Krimpenerwaard: eerste sponsoring in natura

Krimpenerwaard – Op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 wordt een SamenLoop voor Hoop in de Krimpenerwaard georganiseerd. De SamenLoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Tijdens deze 24-uurs estafetteloop zamelen teams geld in voor KWF Kankerbestrijding. Medewerkers Edwin Wink en Annet Blanken van de Zuyderleven Verzekeringen/ RegioBank Lekkerkerk wilden hier graag aan meewerken, zij stelden een HP Laser Kleurenprinter ter beschikking met cartridges. Daar maakt de organisatie bij de promotie van dit bijzondere evenement dankbaar gebruik van!

“In twee weken tijd al bijna 70 deelnemers en 12 teams! Een resultaat om trots op te zijn. Er moeten minimaal 15 teams zijn en het evenement gaat gegarandeerd door”, vertelt Wilma de Jong, medewerker van Zuyderleven Verzekeringen/ Regiobank Lekkerkerk én lid van het organiserende bestuur.

Na de aftrap, die 14 november jl. werd gehouden, gaat het evenement steeds bekender worden in de regio. Er waren meer dan 80 belangstellenden uit alle kernen van de Krimpenerwaard aanwezig.
Vanwege de grote animo wordt begin januari nog een informatiebijeenkomst gepland.

Deelnemers uit de gehele Krimpenerwaard worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor deze bijzondere loop. Meer informatie? Mail naar Krimpenerwaard@samenloopvoorhoop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio