Schuur Lekkerkerk tijdelijk dicht vanwege hennepkwekerij

Gemeente Krimpenerwaard heeft een schuur gesloten na de vondst van een hennepkwekerij. De schuur bevindt zich aan de Wetering-Oost in Lekkerkerk. De hennepkwekerij is door de politie aangetroffen op25 augustus 2020. In totaal bevatte deze kwekerij 772 hennepplanten. Het pand is door de eigenaar leeg gehaald en wordt door de gemeente in samenwerking met de politie gesloten.

Tijdelijke sluiting schuur

Het pand wordt 3 maanden gesloten. Tot die tijd is het verboden het pand te betreden. Met deze tijdelijke sluiting wil de gemeente Krimpenerwaard een eind maken aan drugsgerelateerde activiteiten vanuit dit pand. Het sluiten van het pand is gebeurd op basis van artikel 13b van de Opiumwet. De eigenaar is vooraf geïnformeerd en er heeft een zienswijze gesprek plaatsgevonden.

Tips

Drugs gaan gepaard met overlast en criminaliteit. De gemeente Krimpenerwaard en de politie gaan dit zoveel mogelijk tegen. De hulp van inwoners helpt daarbij. Ervaart u drugsoverlast? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Deze onafhankelijke meldlijn stuurt de meldingen daarna door naar de politie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img