SGP Krimpen op campagne met duurzame driewieler

Krimpen aan den IJssel – Zoals veel partijen heeft ook de SGP in de IJsselgemeente duurzaamheid als één van de speerpunten in hun verkiezingsprogramma staan. Lijsttrekker Marco Oosterwijk laat het echter niet alleen bij woorden, maar geeft zelf het goede voorbeeld op een driewieler.

Duurzaam voertuig getuigt van lef

De LEF – zo heet het voertuig – is bijna geheel vervaardigd uit recyclebaar plastic. Dus met zo min mogelijk milieu belastbare stoffen. Elektrisch aangedreven door een 1000 Watt motor in 1 wiel. Zo rij je deze ‘driewieler’ zonder herrie, milieubewust en heel zuinig door heel Nederland!

Betekenis blijft gokken

Waar de letters LEF voor staan, kon onze redactie niet eenduidig achterhalen. Zo bestond er een programma van SchoolTV met die titel, dat zoveel betekende als Leer Effe Fietsen. Hoe toepasselijk dat ook lijkt, zal het naar ons vermoeden meer in de richting van Liggende Elektrische Fiets gaan. Wie het echt weet, mag het zeggen.

Ludiek

Lijsttrekker Oosterwijk heeft in ieder geval met zijn partij weer een ludieke manier gevonden om de SGP Krimpen en haar standpunten naar voren te brengen. De lokale partijen Stem van Krimpen en Leefbaar Krimpen zetten beiden ook hoog in op duurzaamheid en leefbaarheid. Benieuwd hoe zij zich tijdens de campagne door Krimpen zullen bewegen.

© Regio Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img