16.6 C
De Bilt

Surfrock vindt in Leefbaar Krimpenerwaard en Leefbaar Krimpen één van de hoofdsponsors

Krimpenerwaard – Surfrock, het grootste muziekevent van het jaar in de Krimpenerwaard, zal op 17, 18 en 19 juni plaatsvinden aan de surfplas op de grens van gemeenten Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel. Eén van de hoofdsponsors is Leefbaar. Beide partijen hebben gezamenlijk de portemonnee getrokken om het muziekfestival te ondersteunen.

Surfrock belangrijk voor cultuur in de polder

Beide partijen vinden het culturele belang van het muziekfestival groot. “Het biedt niet alleen de kans aan vele, vaak lokale, bandjes om een mooi optreden voor een groot publiek te verzorgen, maar geeft ook alle inwoners van de Krimpenerwaard en ieder daarbuiten, de kans om te zien en vooral te horen wat ons gebied aan talenten te bieden heeft”, laat de bestuursvoorzitter van de Leefbaren weten.

uc?id=19wBFAI r9r5guh N1Epab
Beeld: © Surfrock

Sponsoring uit eigen zak

De Leefbaar partijen krijgen, net als andere lokale partijen, geen geld van hun landelijke grote broers of zusjes. Ze vullen daarom de partijkas uit eigen zak. “Zo kunnen wij echt zeggen dat onze partijen zijn begaan met de cultuur in de Krimpenerwaard. Dat roepen we niet alleen, maar daar doen we ook daadwerkelijk wat mee. Surfrock vinden wij een evenement dat lokale kracht en diversiteit toont en daarom onze steun verdient”, sluit de voorzitter af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio