15.1 C
De Bilt

Surfrock Speurtocht door Krimpen aan den IJssel voor leuke prijs

Krimpen aan den IJssel – Op 15, 16 en 17 juni a.s. barst het leukste rock-spektakel van de Krimpenerwaard weer los: Surfrock. Aan de Surfplas in Krimpen aan de Lek zijn er vele artiesten en diverse activiteiten om er een echt feest van te maken. Dit jaar kun je vooraf al aan een speurtocht meedoen om munten voor eten of drinken te winnen.

Speurtocht

De Facebookpagina Uitgaan in Krimpen heeft in samenwerking met Regio Online besloten deze zoektocht op te zetten, om mensen nog meer bij het festival te betrekken. Eén van de oorspronkelijke oprichters, Louisette Burgers, laat weten: “Ik heb op 3 verschillende winkelcentra in Krimpen aan den IJssel flyers van Surfrock op laten hangen. Iedereen die opschrijft waar ze de flyers gezien hebben, dingt mee naar de prijs. Natuurlijk wint degene die de meeste flyers goed weet te spotten!”

Zoeklocaties

Om het iets makkelijker te maken zijn de winkelcentra waar je kunt zoeken al bekend: De Crimpenhof, De Olm en De Korf. “In welke winkels ze hangen en hoeveel het er in totaal zijn blijft natuurlijk geheim.

1 antwoord en kans op 10 consumptiemunten

Je kunt tot en met 15 juni meedoen en je antwoord doorgeven op de Facebookpagina van Uitgaan in Krimpen”, laat Louisette weten. Vul je antwoord in 1 keer in. Dus de namen van de winkels en in welk winkelcentrum in 1 antwoord en niet over meerdere antwoorden verspreid. Dan is het niet meer bij te houden. Je eerste antwoord telt dus! De winnaar krijgt 10 consumptiemunten cadeau, op te halen tijdens Surfrock bij de organisatie.

© Regio Online en Uitgaan in Krimpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio