10.8 C
De Bilt

Surfrock weekend weer groots succes

Krimpen aan de Lek – Afgelopen weekend was het weer groot feest bij de surfplas op het muziekfestival Surfrock. Het festival werd vrijdagavond geopend met jong talent in de vorm van de band “Imagine Dying. Het publiek stroomde langzaam binnen en in de avond was het gezellig druk. Er was te eten en genoeg te drinken en mensen waren blij dat Surfrock na 2 jaar afwezigheid vanwege Corona weer georganiseerd werd. Ook elkaar weer zien en samen feesten was voor velen een genot. Eigenlijk is Surfrock steeds weer een grote reünie.

Ondanks dat het zaterdag erg warm was, werd het gezellig druk op de kindermiddag, waar kinderen zich onder gezellige muziek uit konden leven op springkussens, smikkelen van poffertjes en zich konden laten schminken. Ook was er de mogelijkheid voor een karaoke. In de middag werd het steeds drukker. Er ging dan ook veel drinken doorheen, waardoor de organisatie moest bijbestellen om iedereen te kunnen voorzien van een verfrissing.

Surfrock was vol!

Zaterdagavond werd het zelfs zo druk, dat er beslist moest worden of er nog mensen toegelaten konden worden. Uiteindelijk werd men er op gewezen dat bij het verlaten van het terrein, men niet meer terug kon komen. Zo bleef er toch wat ruimte voor het publiek dan in de late avond nog even mee wilde genieten.

Band “Imagine Dying. Foto © Regio Online – Joke Rietveld

Zondagmiddag druppelde het publiek langzaam binnen. Omdat er één band had afgezegd, moest het beginschema een beetje aangepast worden, maar dat leverde verder geen problemen op. Vanwege een regenbui werd één band, die op het buitenpodium zou spelen, naar binnen verhuist. Gelukkig werd het snel weer droog en konden er weer twee podiums worden gebruikt.

Super afsluiting

Surfrock werd afgesloten met de bands die toch wel gezien worden als de beste afsluiters en publiektrekkers. De band “het Dijkt” en de “Kid Lazyband” maakte er weer een waar feestje van. De Kid Lazyband zette hun oudste fan zondagavond flink in het zonnetje. Arie Valentijn is dementerend, maar leeft helemaal op bij het zien van de bandleden en het horen van hun muziek. Zijn ogen stralen en is hij heel gelukkig. Om alles goed te kunnen volgen, werd hij met de rolstoel voor het podium gezet. Daar had hij samen met zijn familie een geweldige avond.

Na het optreden werden alle vrijwilligers, die veel tijd en energie in het rockfestival hadden gestoken nog eens bedankt, waarna nog een toegift kwam van de geweldige Kid Lazyband.

Meer foto’s zijn te vinden op https://photos.app.goo.gl/X3RXCZHrxEahjrg56

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio