5.2 C
De Bilt

Telefoon opladen in Krimpenerwaard kost man 3 jaar cel

Krimpenerwaard – Soms bestaat het leven uit toeval en dat hoeft niet altijd in je voordeel te zijn. Nu bleek een 24-jarige man met een lege telefoon, afgelopen vrijdag dat toeval ook wel een handje te hebben geholpen. Hoe dat zit?

‘Mag ik mijn telefoon even opladen?’

Die vraag stelde de 24-jarige man aan agenten bij het politiebureau in Bergambacht. Hij moest zijn mobiel echt enorm nodig opladen. Agenten in de Krimpenerwaard blijken erg vriendelijk en nodigden de man binnen uit en boden hem een stoel, een kopje koffie en een stopcontact aan. Dat het toeval hem nu zulke aardige agenten op zijn pad bracht, moet de man ongetwijfeld goed gedaan hebben.

Vertrouwen is goed…

De agenten – die toch een neus hebben voor vreemde of verdachte zaken – wisten op de één of andere manier de identiteit van de man los te krijgen. Tja, als je maar aardig blijft hé. Onder het welbekende Peter Gillis credo ‘vertrouwen is goed, controleren is beter’, besloten de agenten in Bergambacht de man even door het systeem te halen’. Nou ja, daarop bleek toeval toch echt te bestaan.

Logeren in afwachting van vakantie

De man bleek voor een niet nader genoemd delict nog 3 jaar celstraf te hebben openstaan bij onze buren in Duitsland. Hierop kreeg de man naast wat schrik, ook meteen de stalen armbandjes om en mocht in de cel logeren. Zijn vakantie in Duitsland was al geboekt. Wanneer hij vertrekt om 3 jaar uit te rusten in Duitsland is niet bekend gemaakt.

Zijn inmiddels opgeladen telefoon, zal ongetwijfeld in beslag zijn genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio