9.3 C
De Bilt

Teveel commentaar op Avondvierdaagse Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel –  De Avondvierdaagse: een evenement dat jaarlijks terugkeert naar Krimpen aan den IJssel. Veel kinderen en ouders lopen gezellig mee met dit wandelevenement, of het nou de 5 km of de 10 km is, het is altijd gezellig.

Weer commentaar op Avondvierdaagse

Wat ieder jaar een terugkerend issue lijkt, is het weer. Zodra het weer de planning in de war schopt, is er altijd heel veel commentaar op de organisatie van de Avondvierdaagse. Toch kunnen zij weinig aan de weersomstandigheden doen. Natuurlijk is het niet fijn als de Avondvierdaagse niet door gaat. Natuurlijk is het niet fijn als het regent tijdens de Avondvierdaagse, dat begrijpen we allemaal wel toch?

Begrijpen

Nou nee! Niet iedereen begrijpt dat helaas. Men zou toch moeten beseffen dat de organisatie verantwoordelijk is voor alle wandelaars en vrijwilligers die dit loopevenement mogelijk maken. Wat zou je er bijvoorbeeld van vinden als zij zeggen: “Volgend jaar is er geen Avondvierdaagse, want we zijn klaar met jullie commentaren.” Wat dan? Dan hebben we weer een evenement minder in de gemeente en willen we dat echt? Waarschijnlijk niet, maar daar komen de meesten pas achter als de Avondvierdaagse echt helemaal weg is uit Krimpen aan den IJssel.

Wees blij met zo’n organisatie

Dus misschien voortaan even wachten met commentaar geven op de organisatie. Of het evenement nu wel of niet doorgaat, deze vrijwilligers doen hun uiterste best om het evenement zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Met goed weer of slecht weer, zij zijn er steeds mee bezig. Dat zouden sommige ouders –  want dat zijn meestal degene die commentaar leveren – beter in hun hoofd kunnen prenten. En mocht dat niet lukken, zijn wij benieuwd of deze ouders de Avondvierdaagse zelf zouden organiseren. Wat gebeurt er als zij dan al dit soort commentaar over zich heen krijgen van bijvoorbeeld de huidige vrijwilligers en organisatie? Zouden deze ouders dat dan leuk vinden? Ik denk het niet! Dus zeur dan niet op de organisatie van dit leuke evenement, maar steun ze in hun enorme taak en verantwoordelijkheid voor honderden wandelaars.

© Regio Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio