Traumaheli stijgt op van veld Dilettant in Krimpen aan de Lek (video)

Krimpen aan de Lek – Even na 20.15 uur vanavond moesten een aantal hulpdiensten uitrukken voor een melding van een medisch noodgeval bij sportcenter Koguryo. Naast twee ambulances en verschillende politiewagens, was ook de assistentie ingeroepen van een traumaheli (Lifeliner, red.).

Lifeliner KadL Dilettant 0002 - Regio Online
Foto: Jeffrey Groen – © Regio Online

Weinig duidelijk

Klaarblijkelijk was het medische noodgeval ernstig genoeg om het Mobiel Medisch Team (MMT) in te schakelen, maar het is vooralsnog onduidelijk wat er precies gebeurt is. De getroffen persoon bleek gelukkig wel redelijk snel stabiel te zijn, want na 10 minuten kon het MMT weer vertrekken. Ook de ambulances vertrokken. De persoon in kwestie is voor zover wij konden zien, ter controle naar het ziekenhuis meegenomen.

Lifeliner KadL Dilettant 0001 - Regio Online
Foto: Jeffrey Groen – © Regio Online

Traumaheli altijd indrukwekkend

Het landen en opstijgen van een traumahelikopter maakt overigens altijd de nodige indruk. Dit keer was hij geland op het hoofdveld van voetbalvereniging Dilettant. In onderstaand filmpje krijgt u een indruk van het opstijgen van de helikopter. De sterke wind die dit veroorzaakt moet u er even bij denken.

Video: Jeffrey Groen – © Regio Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img