9.3 C
De Bilt

Trijntje Oosterhuis komt naar Krimpen aan de Lek!

Krimpen aan de Lek – 6 november 2022 zal niemand minder dan Trijnte Oosterhuis naar Krimpen aan de Lek komen voor een schitterend concert met het Symfonisch Blaasorkest van muziek vereniging Crescendo.

Muziek vereniging Crescendo bestond in 2020 120 jaar en nu gaan we dat, 26 november, vieren met een Groots Promconcert. Het Symfonisch Blaasorkest zal met Trijntje Oosterhuis mooie stukken uit haar repetoir spelen, maar dat doen we niet alleen met het orkest. Samen met een fantastisch koor en een toffe band, Trijntje Oosterhuis en het orkest gaan we er een groot feest van maken!

Trijntje Oosterhuis
© Crescendo

Trijntje Oosterhuis

Als een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land varieert Trijntje Oosterhuis met gemak tussen verschillende genres. Ze kwam vanuit de pop/soul, maakte verschillende albums met nummers van Burt Bacharach, nam een jazzplaat op met de bigband Clayton-Hamilton Jazz Orchestra en bracht weer een heel ander geluid in samenwerking met Anouk.

Kortom dit wilt u niet missen! Zet 26 november alvast in uw agenda.

Koorleden gezocht!

Daarnaast hebben is er ook nog plek in het koor, dus houdt u van zingen een lijkt het u leuk om met Trijntje Oosterhuis op het podium te staan, dan kunt u zich aanmelden door te mailen naar sbo@crescendokrimpen.nl. Er wordt een deelnemersbijdrage gevraagd van €55,-.

Of u nu wel of geen zangervaring heeft, man of vrouw bent, zing en swing mee tijdens dit Groots Promconcert!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio