31.4 C
De Bilt
vrijdag, 12 augustus 2022

Twee jongeren vallen van Quad in Ouderkerk

Ouderkerk aan den IJssel – Rond 15.00 uur vanmiddag werden hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met een auto aan de Nesse Tiendweg. Bij aankomst bleek het echter om een Quad te gaan. Twee jongeren bleken met de Quad omgeslagen te zijn, waarbij zij enige verwondingen opliepen.

Meerdere hulpdiensten

Naast twee ambulances en de politie, was er ook een traumahelikopter nabij de boerderij langs het fietspad geland. Het Mobiel Medisch Team (MMT) heeft assistentie verleend aan de ambulancemedewerkers. Volgens een woordvoerder was er gelukkig geen sprake van levensbedreigende verwondingen en zouden de jongeren er zeker wel bovenop komen.

Zomers weer zorgt voor meer ongevallen

De politie laat weten dat met het zomerse weer het aantal valpartijen en ongevallen, met fietsers, wandelaars, scooters, Quads en andere voertuigen flink toeneemt. Niet zozeer omdat mensen bevangen raken door de hitte, maar ze juist relaxed en ontspannen zijn en meer de aandacht bij de omgeving hebben dan in het verkeer. Ook raken sommige mensen wel eens wat overmoediger en kunnen op die manier onderuit gaan.

Pech voor Quad bestuurders

Waarschijnlijk hebben de twee jongere Quad bestuurders gewoon pech gehad. Beiden zijn met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis, waar ze aan hun verwondingen geholpen zullen worden. Zoals eerder aangegeven zijn de verwondingen in ieder geval niet levensbedreigend.

© Regio Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio