16.2 C
De Bilt

De Tweedekans Kinderkledingbeurs in Stolwijk is terug op 27 en 28 maart

Op 27 en 28 maart opent de Baanbreker in Stolwijk weer haar deuren van de Tweedekans Kinderkledingbeurs voor iedereen die op zoek is naar duurzame en betaalbare kinderkleding. Dit leuke evenement, georganiseerd door de cliënten en medewerkers van de Baanbreker, biedt een uitgebreide collectie tweedehands kinderkleding in maten 74 tot 176.

De beurs wordt gehouden op twee ochtenden, 27 en 28 maart van 9.30 tot 12.30 uur. De bezoekers krijgen de kans om zorgvuldig geselecteerde kinderkleding te shoppen. Dit initiatief is niet alleen een geweldige kans voor ouders om kosten te besparen, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld door hergebruik van kleding.

Waarom Tweedekans Kleding?

Met de Tweedekans Kinderkledingbeurs dragen de deelnemers van de Baanbreker bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere manier van consumeren. En zo helpen zowel kopers als cliënten van De Baanbreker actief mee in het verminderen van afval en het tegengaan van de wegwerpmaatschappij.

Voor Iedereen De beurs is er voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt rondkijken, er is voor elk wat wils. Onze cliënten en medewerkers staan klaar om je te helpen en adviseren bij je keuze.

Details

  • Data: 27 en 28 maart
  • Tijd: 9.30 – 12.30 uur
  • Locatie: Baanbreker, Kerspelpad 18 in Stolwijk
De Baanbreker aan het Kerspelpad 18 in Stolwijk
De Baanbreker aan het Kerspelpad 18 in Stolwijk – Foto: © Google Streetview 2023

Kom langs en ontdek het uitgebreide aanbod aan kwalitatieve tweedehands kinderkleding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio