2.3 C
De Bilt

Uitagenda Krimpen vervangt de Cultuuragenda

Krimpen aan den IJssel – Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een vernieuwde cultuuragenda Krimpen: Uitagenda Krimpen. Een site voor liefhebbers (jong en oud) van sportieve -en culturele activiteiten en uitjes in Krimpen aan den IJssel.

Uitagenda Krimpen

De initiatiefnemers hopen in september, bij aanvang van het nieuw sport- en cultuurseizoen, de vernieuwde website (www.uitagendakrimpen.nl) te lanceren. Tot die tijd blijft de huidige cultuuragenda gevuld worden met online culturele activiteiten en inmiddels, na voorzichtige versoepelingen, ook weer wat fysieke culturele activiteiten. Kijk hiervoor op https://www.cultuuragendakrimpen.nl

Stichting Synerkri

De huidige cultuuragenda en straks Uitagenda Krimpen is in beheer van Stichting Synerkri in samenwerking met de gemeente Krimpen aan den IJssel, sport -en culturele partners. Mocht u zelf activiteiten aanbieden op het gebied van sport en/ of cultuur of mocht u tips hebben voor de vernieuwde website dan kunt u deze mailen aan mariska@synerkri.nl (cultuur) en rubenb@synerkri.nl (sport) of vul het contactformulier in op de website van de huidige cultuuragenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio